Kulübümüz, İzmir merkezli Türkiye’nin yenilenebilir enerji üretim firmalarından Solares Enerji ile iş birlikteliği anlaşması imzaladı.

Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşen lansmana CEO'muz Kerem Ertan, Solares Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Özcan ve Solares Enerji CFO'su Tonay Adıyaman katıldı.

CEO'muz Kerem Ertan, "Solares Enerji ile geçen yıl güzel bir iş birliğine başlamıştık. Bu iş birliğini bu sene de devam ettireceğiz. Hem İzmir merkezli, hem de yenilenebilir enerji alanında uzman olmaları bizim için çok değerli. Bu iş birliğinin iki tarafa da katkılarının büyük olacağından eminim. Solares Enerji ailesine teşekkür ediyor, camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Solares Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Özcan, "Solares Enerji olarak, yeniden burada olmaktan çok mutluyuz. Geçen yıl da dediğimiz gibi bu heyecan verici iş birliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. İzmir’imizin en köklü kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü’nün 100. yılında formasında yer alacak olmaktan dolayı gururluyuz. Temiz enerjinin ve sporun birleşimindeki gücü bir kez daha vurguluyoruz. Sağlıklı, mutlu ve enerji dolu günler dileriz!" dedi.

Yapılan anlaşmaya göre Solares Enerji formamızda sırt sponsorumuz oldu. Anlaşmaya göre, Futbol A Takımımız sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, sırt bölümünde “Solares Enerji" markasının logosu ile sahaya çıkacak.