Kulübümüz, Türkiye’nin ilk el mikrocerrahi, ortopedi ve travmatoloji dal hastanesi olan EMOT Hastanesi ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşen lansmana CEO'muz Kerem Ertan ve EMOT Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sait Ada katıldı.

CEO'muz Kerem Ertan, "Uzun yıllardır süregelen iş birliğimizin devamı olarak, bu yıl da EMOT Hastanesi ile birlikteyiz. Ortopedi, el mikrocerrahisi gibi alanlarda Türkiye’nin öncü sağlık gruplarından biri olan EMOT Hastanesi'nin, bu yolculukta yanımızda olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Dilerim ki, bu iş birliğimiz uzun yıllar boyunca güçlenerek devam eder. EMOT Hastanesi ailesine teşekkürlerimi sunuyor, bu iş birliğinin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."

EMOT Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sait Ada, "2015 yılından bu yana İzmir’in köklü kulübü Göztepe Spor Kulübü'ne, futbol ve amatör branşlarının tüm liglerinde, özellikle spor travmatolojisi ve kas-iskelet sistemi muayene ve tedavilerinde destek sağlıyoruz. İzmir’in markası EMOT Hastanesi olarak, yaklaşık 10 yıldır İzmir’in değerli spor kulübüne kesintisiz sağlık sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kulübümüzün tüm branşlarına başarılar diliyor, sporcularımızın sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz." dedi.