Kulübümüz, 120 yıllık köklü geçmişi ve uluslararası alanda inovatif yaklaşımlarıyla sigortacılık sektörüne öncü çözümler ve ürünler geliştiren Almanya merkezli HDI Sigorta ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Bugün Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşen lansmana CEO'muz Kerem Ertan ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan katıldı.

CEO'muz Kerem Ertan, "Türkiye’de sporun önemli destekçilerinden HDI Sigorta ile yeniden bir yolculuğa çıkıyoruz. Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olarak, önemli bir paydaş ile daha yollarımızın kesişmesinden, hedeflerimize birlikte yürümekten mutluluk duyuyoruz. Kulübümüze göstermiş oldukları yaklaşımdan ötürü HDI Sigorta ailesine teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ise açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "HDI Sigorta ailesi olarak kurulduğumuz günden bu yana yurt içinde kıyasıya mücadele ederken uluslararası arenada ise büyük dostluk örnekleri gösteren kulüplerimizi ve sporcularımızı desteklemekten gurur duyuyoruz. Bu doğrultuda asırlık çınarın gururla yanındayız."

Yapılan anlaşmaya göre HDI Sigorta formamızda şort önü sponsorumuz oldu. Anlaşmaya göre, Futbol A Takımımız sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, formalarımızın şort önü bölümünde “HDI Sigorta" markasının logosu ile sahaya çıkacak.