Teknik Direktörümüz Stanimir Stoilov, NG Sivasspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Bizim adımıza güzel bir galibiyet oldu. Bu galibiyeti kesinlikle hak ettiğimizi düşünüyorum. Geçen hafta son dakikalarda yediğimiz golle kaybetmiştik, bugün ise son dakikada bulduğumuz golle kazandık. Maça çok iyi başladık, özellikle ilk yarıda maçı 5-6 farklı bir skora taşıyabilirdik. Çok fazla pozisyon yakaladık, fakat bunları değerlendiremedik. Rakibimize oranla bu dakikalarda çok daha iyiydik.

İkinci yarıda ise yaklaşık 10-15 dakikalık bir bölümde hem konsantrasyonumuzu hem de özgüvenimizi kaybettik ve bu süreçte maalesef skor 2-2'ye geldi. Yine gol fırsatları yakaladık, fakat bunları da değerlendiremedik. Son dakikada bulduğumuz golle maçı kazandık ve bu bizi çok mutlu etti.

Biz genç bir takımız ve hatalarımızın üzerine çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Defansif anlamda bazı hatalar yaptık ve bu konuda önemli çalışmalar yapacağız. Aynı zamanda hücumda birebirlerde de 6-7 tane önemli gol fırsatını kaçırdık. Bu konuda da gelişmeye devam etmeliyiz.

Dediğim gibi genç bir takımız ve oyuncularımızın uyum içinde, adaptasyon sürecinde çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Savunmada iki maçta toplamda 6 gol yemiş olmamız benim için bir hayal kırıklığı, bu şekilde olmaması lazım. Ancak, hücumda da fazla gol atıyoruz. Geçen hafta 3 gol, bugün 3 gol. İçeride ya da deplasmanda fark etmez, bir maçta 3 gol attığınızda o maçı kazanmanız gerekir. Kesinlikle kaybetmemelisiniz. Maçın genelinden memnunum, özellikle ilk yarıda çok iyi bir performans sergiledik ve bu sezonun en iyi oyunlarından birini oynadığımızı söyleyebilirim. Yalnızca ikinci yarıdaki 10-15 dakikayı çıkartırsak daha da iyi olacağız."